Meciul România – Italia, din Grupa Mondială a „Billie Jean King Cup”, se va juca la Cluj-Napoca, în 16 şi 17 aprilie 2021.Federaţia Română de Tenis anunţă locul de desfăşurare a întâlnirii din Billie Jean King Cup by BNP Paribas (noul nume sub care se desfăşoară Fed Cup by BNP Paribas) dintre România şi Italia, din 16 şi 17 aprilie 2021, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Astfel, pentru acest meci echipa României revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei noastre de Fed Cup, în 2016, cu Cehia şi Germania, în 2018, cu Canada şi Elveţia, şi, în 2020, cu Rusia.

Această întâlnire cu Italia a fost programată, iniţial, în 17 şi 18 aprilie 2020, dar în actualul context al Pandemiei de Coronavirus COVID-19, s-a decis reprogramarea ei. Echipa care va câştiga această întâlnire va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas.

”Le aşteptăm din nou „acasă”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiţie de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, aşadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj şi sperăm să putem susţine naţionala cu toată forţa noastră chiar din tribune! Hai România!!”, a declarat primarul Emil Boc, conform News.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.