O angajată a Poliției Locale Turda a decedat din cauza infecției cu COVID-19 relateaza foaiatransilvania.ro. Aceasta nu ar fi fost vaccinată, deși agenții au solicitat în repetate rânduri să fie vaccinați.

„Am luat legătura cu conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj, aflând faptul că numita V. I., polițist local la Turda, s-a prezentat în 26 martie la Spitalul Municipal din Turda în stare severă. I s-a făcut un test rapid, fiind confirmată cu Covid, ulterior decedând. În acest moment există o anchetă la nivelul DSP.

După finalizare voi putea să vă ofer mai multe detalii. La momentul confirmării cu Covid, pacienta a fost introdusă în platforma Corona Forms, sub acest aspect nefiind niciun dubiu de eroare sau altă ilegalitate. Se verifică dacă i s-a administrat vreo doză de vaccin sau nu, însă este cert faptul că doamna se încadra la categoria de risc, putând fi programată la vaccin, de către angajator sau personal”, a transmis prefectul Clujului, Szilard Tasnadi.

Potrivit Info Arieș, conducerea Poliției Locale Turda ar fi evitat să anunțe DSP Cluj despre apariția cazurilor COVID-19 în instituție, iar agenții locali nu au fost vaccinați, deși au cerut acest lucru în ultimele luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.