Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a achiziționat noi aparaturi și echipamente medicale, în valoare de 2.605.109 lei. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Sunt investiții absolut necesare pentru creșterea calității actului medical și desfășurarea activităților în condiții optime. Echipamentele medicale de înaltă tehnologie vor facilita examinarea, diagnosticarea și tratarea persoanelor care se adresează instituției spitalicești.”

În dotarea unității medicale au intrat două ecografe doppler cu două sonde, o masă de operație mobilă, patru dispozitive de măsurare a indicelui gleznă-braț, un sistem de ultrafiltrare simplificată și două densitometre.

De asemenea, la Spitalul de Boli Infecțioase au mai ajuns o lampă dublă pentru operație, o masă de examinare și terapie, un oftalmoscop, un spirometru, o masă Mayo, precum și un sistem pneumatic pentru transportul bidirecțional de recipiente, medicație și documente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.