Crăciunul este despre întâlniri cu Moşu’, beculeţe colorate, revederi cu cei dragi, cadouri dăruite din inimă, dar, mai ales, despre speranţa că totul va fi bine. Acum este momentul să celebrăm Crăciunul mai mult decât oricând, iar Iulius Mall Cluj te ajută să te bucuri pe deplin de emoţia sărbătorilor.

Sărbători fără bariere, la mall! Ca urmare a recentelor măsuri adoptate de autorităţi pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, accesul în Iulius Mall se poate face şi pe baza unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore sau a unui test PCR cu valabilitate 72 de ore.

De astăzi, 17 decembrie 2021, Iulius Mall şi Expert Med te ajută să economiseşti timp şi să te bucuri mai uşor de emoţia sărbătorilor de iarnă. Vino la centrul de testare al Laboratorului Expert Med, situat în parcarea de la Hotelul Univers T, să beneficiezi de cel mai mic preţ din oraş la testul antigen rapid Covid-19, în valoare de doar 30 de lei!

Până la momentul relaxării în mall, mai sunt doar câţiva paşi. Faci testul antigen, iar rezultatul îl primeşti în 15 minute. Acesta este introdus de personalul centrului medical Expert Med pe platforma naţională, apoi accesezi https://certificat-covid.gov.ro/login pentru emiterea Certificatului Verde care să ateste rezultatul negativ, îl descarci pe telefon şi gata, te poţi delecta cu atmosfera magică din Iulius Mall!

Şi pentru că e luna cadourilor, persoanele care se testează la Expert Med şi vin la Centrul Info cu bonul fiscal şi cu flyerul primit la centrul medical primesc pe loc unul din cele 100 de Gift Card-uri zilnice, în valoare de 30 de lei, pe care îl pot folosi în mall.

Centrul de testare Expert Med de la Iulius Mall este deschis zilnic, între orele 08:00 – 20:00. În Ajunul Crăciunului, programul va fi între orele 08:00 – 12:00. Pe 25, 26 şi 31 decembrie, precum şi pe 1 şi 2 ianuarie 2022, centrul va fi închis.

Acces mai facil, dar şi mai mult timp la cumpărături. Iulius Mall are un nou program de funcţionare: 10:00 – 22:00, de luni până duminică inclusiv. În continuare, accesul în Iulius Mall se realizează pe baza Certificatului Verde pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), pentru cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau pentru persoanele care fac dovada unui test negativ RT-PCR nu mai vechi de 72 ore sau antigen rapid nu mai vechi de 48 ore.

Centrul de vaccinare din Iulius Mall este în continuare deschis. Copiii cu vârsta de peste 12 ani se pot vaccina cu serul Pfizer–BioNTech, iar adulţii cu Pfizer–BioNTech sau Johnson & Johnson, la alegere. Accesul se face din parking demisol, intrarea din zona IKEA. Echipa medicală este prezentă în zilele de joi și vineri, în intervalul orar 14:00 – 20:00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 09:00 până la 20:00. În perioada 23 decembrie – 3 ianuarie 2022, centrul de vaccinare va fi închis, însă ulterior va funcţiona după programul obişnuit. Vaccinarea este posibilă fără programare, fiind necesar doar buletinul, iar intrarea este permisă fără certificat verde sau test.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.