În marea lume a cadourilor, fiecare dintre noi își dorește să fie unic, mai ales în această perioadă în care vrem să ne arătăm, mai mult decât oricând, aprecierea față de cei dragi. Tu ai pregătit deja lista de cadouri pentru Crăciun sau încă lucrezi la ea? Nu pierde timpul, pentru că sărbătorile parcă se furișează și nici nu îți dai seama cât de aproape sunt. Iar la Iulius Mall Cluj găsești cadouri pentru toate gusturile și, pentru că ești ajutorul lui Moș Crăciun, poți câștiga și premii. De asemenea, decorațiunile ce vor aduce în casa ta atmosfera de sărbătoare le găsești la magazinele de tip pop-up din Atrium.

Nu există perioadă în an mai plină de căldură, de bucurie și de satisfacții sufletești decât Crăciunul. Familia reunită, darurile, bucuria de pe chipurile celor dragi când văd ce le-a adus Moșul, toate te fac să trăiești această perioadă aproape ca într-o poveste. Dar până să așezi cadourile sub brad, dacă te transformi în ajutorul Moșului și vii la Iulius Mall Cluj, poți fi răsplătit, pentru că, până pe 23 decembrie, ai șansa să câștigi premii pe loc, precum: vouchere de cumpărături cu valoare cuprinsă între 50 și 300 lei sau ursuleți de pluș. Trebuie doar să faci două achiziții de minimum 200 lei fiecare, de la două magazine diferite, iar mai apoi să te prezinți în aceeași zi, la Centrul de Premiere din Atrium. Vodafone și Coca-Cola sunt printre ajutoarele de nădejde, care aduc magia sărbătorilor de iarnă.

Totodată, sărbătorile de iarnă sunt cel mai bun prilej de a-ţi scoate la iveală creativitatea și sunt atât de festive pe cât le faci tu să fie. Dacă ai început deja să aduci spriritul Crăciunului în casă sau abia te cuprinde euforia, poți găsi diverse ornamente la magazinele pop-up store din zona Atrium.

Între timp, la Polul Nord este mare agitație: elfii, zânele bune, chiar și renii s-au pregătit temeinic pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. După atâta muncă, au reușit să reactiveze contul de Zoom al lui Moș Crăciun, iar cei mici  se pot vedea online cu el, accesând site-ul https://www.moscraciunexista.ro/. Tot ce trebuie să facă adulții este să intre pe platformă, să rezerve o dată și o oră la care cel mic să se vadă cu Moșul și să respecte pașii menționați pe site. Întâlnirile sunt gratuite, durează 10 minute, iar programările se pot face până pe 23 decembrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.