Zumba, bollywood, boupe décalé, hip-hop, kizomba/semba, reggaeton și salsa sunt stilurile antrenante pe care 16 instructori de dans din Africa, India, dar și din Cluj, le vor pune în scenă și îi vor invita și pe spectatori să li se alăture. Evenimentul de sâmbătă, 1 iulie, are scop umanitar, participarea este gratuită, iar muzica va fi asigurată de DJ M.I.G. din Nigeria. Înainte de dans, vineri, 30 iunie, ne petrecem seara în compania actorilor Margot Robbie, Christian Bale,  Robert De Niro, Rami Malek și acțiunea filmului „Amsterdam”.

Seri pline de farmec te așteaptă în acest weekend în Iulius Parc. Vineri, 30 iunie, „Movie Nights” aduce pe marele ecran din parc filmul „Amsterdam”. Astfel, începând cu ora 21.30, vei descoperi o producție a cărei acțiune are loc în anii ‘30 și urmărește trei prieteni apropiați care sunt martori la o crimă, devin ei înșiși suspecți și apoi ajung în centrul unuia dintre cele mai șocante comploturi secrete din istoria Americii. Evenimentul este suținut de ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls, iar intrarea este liberă. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, dar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Călătorie în pași de dans

Sâmbătă, 1 iulie, vom călători în pași de dans prin întreaga lume, pentru că în Iulius Parc are loc a patra ediție a „Dance Romania”. De la ora 16.00, la eveniment vor lua parte 16 de instructori de dans din Africa, India și Cluj, care vor anima publicul cu pași din diverse stiluri antrenante: zumba, bollywood, coupe décalé, hip-hop, kizomba/semba, reggaeton și salsa. DJ M.I.G. din Nigeria va mixa pe tot parcursul evenimentului, iar reprezentante ale trupelor de majorete Eclipse și Elite (Clubul Sportiv Voința) și BuuCheer (BuuFit Studio) vor da start sesiunilor de dans.

„«Dance Romania» este un eveniment umanitar care își propune să unească toate comunitățile prin dans, înlăturând barierele ridicate de frică, discurs al urii și discriminare. Încurajează participarea oricui, indiferent de rasă, etnie, naționalitate, religie, gen sau vârstă. La «Dance Romania» ne cunoaștem și ne împrietenim prin dans. Center for Peace and Violence Prevention (CPVP) organizează acest eveniment în cadrul programului său «Diversity and Inclusion»”, spune Dr. Charles Wratto, fondator și președinte al CPVP.

Participarea este gratuită, iar instructorii vor dansa pro bono. „Cunoștințele de dans nu sunt necesare. Scopul este să ne bucurăm de muzică, prieteni noi sau vechi și de socializare într-un spațiu cald și primitor. Suntem încântați că am ajuns, iată, la a patra ediție și că, an de an, avem alături de noi participanți de toate vârstele, din diverse comunități, precum și parteneri de nădejde care sprijină acest demers”, spune Camelia Jula, PR Manager CPVP.

Evenimentul este organizat de CPVP cu sprijinul Iulius Mall și al Primăriei Cluj-Napoca, iar mai multe detalii găsești pe pagina Dance Romania 2023 – Powered by CPVP.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.