Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în contextul fenomenelor meteorologice extreme din cursul zilei de miercuri, 5 iulie, au fost semnalate mai multe situații în care traficul rutier pe drumurile județene din zona de munte a fost îngreunat ca urmare a ploilor torențiale și a vijeliilor produse.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Cel mai important e faptul că la nivelul județului Cluj nu au existat drumuri județene blocate în urma ploilor din cursul zilei de ieri. Angajații noștri din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat au intervenit cu promptitudine și continuă să o facă chiar și la această oră pentru completa degajare a tuturor drumurilor afectate”.

Astfel, în cursul zilei de ieri, angajații D.A.D.P.P. din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, au acționat cu utilaje și unelte specifice în vederea curățării carosabilului în zonele afectate, pe următoarele drumuri județene:

  • DJ 107R Făget – Sălicea – Ciurila, până în zona localității Filea de Sus
  • DJ 103K Căpușu Mare – Dângău – Râșca
  • DJ 107M, pe tronsonul Iara – Buru
  • DJ 107L, în zona localității Lita

În acest context, angajații Consiliului Județean au acționat pentru desfundarea podețelor înfundate, înlăturarea aluviunilor adunate de pe drumurile laterale, decolmatarea șanțurilor și umplerea acostamentelor spălate.

De asemenea, în cursul acestei dimineți, dar și la această oră, se acționează pe alte trei drumuri județene:

  • DJ 107R, pe tronsonul dintre Băișoara și Muntele Băișorii
  • DJ 107N, din Valea Ierii spre Mânăstirea „Înălțarea Domnului” Muntele Rece
  • DJ 107T Măguri – Măguri Răcătău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.