Iulius Mall Cluj te pregătește de „Jazz in the Park”. Astfel, în Atrium te poți bucura de o zonă de audiție marca „Jazz in the Park” cu sound dome și playlist jazz. Oprește-te, bucură-te de muzică și de colțul cozy, iar dacă îți faci și o fotografie pe care o postezi pe stories sau pe profilul tău cu tag către pagina festivalului și a Iulius Mall Cluj, poți câștiga un abonament full pentru a 11-a ediție a celui mai iubit festival de jazz, ce va avea loc la Cluj-Napoca între 1 – 3 septembrie. Jazz like that!

A început numărătoarea inversă și pentru cel mai așteptat eveniment de jazz al anului. „Jazz in the Park” aduce în fața publicului un line-up variat care transformă și această ediție într-una de trecut în calendar. Pe scenă vor urca: The Cinematic Orchestra, Mulatu Astatke, Billy Cobham Band, Fun Lovin Criminals, Mansur Brown, The Heliocentrics, Theo Croker, Camilla George, Ronnie Foster, Nightmares on Wax, Nickodemus, Guts, Jan Gunnar Hoff Trio, Alexandru Andrieș, Ada Milea, Mork, Daykoda, 7th Sense, Jazzybit, Andra Botez, Andrei Irimia, Misha Blanos, Andi Moisescu, Moss Farai, KLT & Jessy Elsa Palma, Klawo, JazzQuarters Trio, DS Project Orchestra, Nani Noam Vazana, Pantaloons, Andrei Petrache Trio, FUNKorporation, Dodo, Iorga, Ufe, Bully, Digital Love, Julian M, Melomenuții, Rogvaiv & Dubase, Mihu și Bogdan Roșca-Zăsmencu.

Și de această dată, Iulius Mall Cluj este partener al festivalului și îți asigură un abonament full, dacă ajungi în colțul jazzy din Atrium (la baza scărilor rulante) până pe 20 august, te bucuri de muzică și postezi o fotografie cu tag către paginile social media Iulius Mall Cluj și Jazz in the Park. Prietenii alături de care vei merge la festival pot să își achiziționeze biletele de pe site-ul jazzinthepark.ro.

În Parcul Etnografic al Transilvaniei, între 1 – 3 septembrie, alături de momente muzicale de neuitat, publicul va putea experimenta întâlniri pe prispă cu artiști și experți, activități inovatoare și chiar să își documenteze propriile experiențe de festival în People’s Aftermovie. Programul complet și toate detaliile le găsești pe jazzinthepark.ro.

Ne vedem cu toții la „Jazz in the Park”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.