Primarul Emil Boc anunță că au început lucrările la Park & Ride-ul de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, urmând a fi disponibile peste 800 de locuri de parcare.

”Astăzi am verificat în teren lucrările la Park & Ride, obiectiv de investiții realizat de Primăria Cluj-Napoca în zona str. Traian Vuia (nr. 149-151). Proiectul prevede: amenajarea unei platforme de parcare și a accesului din drumul național; amenajare stații de transport în comun amenajarea unui terminal tip autogară, incluzând construcția unui corp de clădire pentru terminalul de transport, cu copertină pentru călători și autocare și amenajarea unei piațete publice.

S-au amenajat spații verzi perimetral și între locurile de parcare”, a transmis Emil Boc.

În total sunt prevăzute 863 locuri de parcare, dintre care 37 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități, 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice și hibride, 788 locuri de parcare pentru autovehicule și 8 peroane pentru autobuze.

Valoarea estimată a investiției este de 14,6 milioane de euro cu TVA inclus. Durata contractuală de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.