Suntem la jumătatea lunii august, ceea ce înseamnă că vara se apropie de sfârșit, însă distracția din Iulius Mall Cluj continuă indiferent de sezon. La Movie Nights vizionăm animația care îi aduce în prim-plan pe „cei mai buni dușmani, dar și cei mai răi prieteni” – Tom & Jerry. Cei care preferă adrenalina pot veni la Campionatul National de Street Workout 2021.

Lansat anul acesta, filmul „Tom & Jerry” prezintă o nouă aventură prin care trec cele două personaje: șoricelul decide să se mute într-un hotel din New York, iar Tom este chemat să scape de el. Tim Story, regizorul peliculei, propune astfel un amestec echilibrat de aventură, comedie și animație. Vineri, 13 august 2021, deschidem videoproiectorul, de la ora 21.30, la Movie Nights, în Iulius Parc, și urmărim peripețiile lui Tom și Jerry. Partenerii Movie Nights sunt: Cemacon, Wonderland Cluj Resort și Cognizant Soft Vision.

Despre aventură va fi și la Campionatul National de Street Workout 2021, ce are loc sâmbătă, 14 august, de la ora 15.00, pe pontonul din Iulius Parc. Ești o fire pasionată de anduranță și sport? Vino să îi vezi pe tinerii care s-au antrenat intens pentru competiția din acest weekend!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.