Anul acesta designerii și organizatorii de evenimente se pregătesc pentru un sezon de excepție cu trenduri noi și ultimele tendințe în materie de nunți și evenimente personale. Wedding Days revine în Iulius Mall pentru cei care pun la punct ultimele detalii pentru nunta de vis.

În perioada 16 – 18 februarie 2024, Wedding Days va avea loc la parterul Iulius Mall Cluj, unde expozanții vor oferi soluții personalizate în funcție de dorințele voastre. Inspirația de care ai nevoie anul acesta pentru ca nunta să devină o sărbătoare cu adevărat magică o găsiți în acest weekend la Iulius Mall.

Rochii de mireasă tip sirenă sau prințesă, cu detalii dantelate sau simple, perfecte pentru o nuntă boemă sau pentru o petrecere alături de cei dragi sunt o parte dintre propunerile expozanților de la Wedding Days. Viitori miri sunt așteptați și ei să își găsească costumul perfect compus fie din trei piese, sacou, cămașă și pantaloni, ori o variantă mai elegantă care vine și cu o vestă, dar și alte tipuri de costume.

Ediția aceasta, printre expozanți se regăsesc și serviciile de foto-video, florării, locații de unde să vă achiziționați verighetele, dar și designeri care vă vor ajuta să vă faceți un model unicat al invitațiilor, meniurilor sau decoruri de vis pentru un photo corner spectaculos.

Veniți în acest weekend la Wedding Days din Iulius Mall și puneți la punct ultimele detalii pentru cel mai important eveniment din viața voastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.