Un incendiu a izbucnit, luni, într-o încăpere de la etajul al doilea al Policlinicii Spitalului Turda, iar o femeie s-a autoevacuat şi apoi a fost dusă la spital, cu suspiciuni de arsuri pe mâini.

„Am primit un apel care a anunţat faptul că iese fum dintr-o încăpere situată la etajul 2 al Policlinicii din Spitalul Municipal Turda. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară şi un echipaj SAJ. În momentul sosirii la faţa locului pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum, în aceste momente se face recunoaşterea de către echipajele de pompieri”, se arăta într-o informare iniţială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Ulterior, ISU Cluj a revenit cu precizări.

„Situaţia constată este următoarea: au ars mai multe deşeuri de materiale plastice dintr-un coş situat într-o încăpere a laboratorului policlinicii din Spitalul Municipal Turda. Arderea acestora a generat degajări puternice de fum în zona laboratorului. O femeie s-a autoevacuat din spaţiile respective, până la sosirea pompierilor, şi a primit îngrijiri de la echipajul SAJ. Aceasta a fost transportată la CPU Turda în stare de conştienţă şi cooperantă, cu suspiciuni de arsuri la nivelul mâinilor şi antebraţelor”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Conform aceleiaşi surse, flăcările au fost stinse de către angajaţii unităţii medicale cu mijloacele de primă intervenţie, până la sosirea pompierilor, nefiind necesare alte măsuri suplimentare de evacuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.