Un incident șocant a avut loc în Băile Herculane (Caraș-Severin) când un șofer în vârstă de 48 de ani din Cluj și-a condus mașina direct în interiorul unui restaurant situat în incinta unui hotel local, provocând haos și distrugere masivă.

Conform imaginilor captate de camerele de supraveghere, soția șoferului coborâse deja din mașină înainte de impact. Deși a fost lovită de mașină și a căzut, a scăpat fără vreo rană serioasă.

Mașina a năvălit prin geamul restaurantului, smulgând mese și scaune în calea sa, și a sfârșit prin a se opri violent în zidul localului. În ciuda devastării materiale, norocul a fost de partea tuturor, niciunul dintre clienți sau angajați nefiind rănit în urma incidentului.

Polițiștii de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost imediat notificați cu privire la incidentul deplorabil. În urma investigațiilor preliminare, s-a descoperit că șoferul din județul Cluj, aflat în parcarea privată a hotelului, a acționat din neglijență, declanșând accelerarea neașteptată a mașinii și intrând cu aceasta în mod violent în interiorul restaurantului, cauzând distrugerea masivă a mobilierului și a altor bunuri.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele ce au condus la acest incident și pentru a lua măsurile corespunzătoare în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.