Culorile toamnei au poposit în parc, dar și în casă și garderobă, astfel că este momentul perfect pentru o reorganizare a acesteia. La Iulius Mall Cluj a revenit ReClothing, un eveniment ce reunește mai bine de 1.000 de articole vestimentare care pot fi parte a unei povești pe care o poți scrie chiar tu: fii inventiv(ă), găsește o piesă care te inspiră, cumpăr-o și creează ținute unice. Mai mult decât atât, banii strânși în urma vânzărilor vor fi direcționați în hub-ul educațional al JCI Cluj, dedicat copiilor refugiați din Ucraina.

Dorești să găsești soluții practice la probleme vechi… poți să dai viață unor articole vestimentare, găsindu-le un loc în garderoba ta, integrându-le printre piesele deja existente și creând ținute pline de personalitate. Poți să o faci de astăzi până joi, în zona H&M din Iulius Mall Cluj, la târgul ReClothing, unde găsești haine în stare excepțională, în tendințe, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe. Mai mult decât atât, evenimentul aduce și de această dată fapte bune. Astfel, fondurile din vânzarea hainelor vor fi îndreptate spre susținerea educației copiilor refugiați din Ucraina, iar pe tine te ajută să-ți setezi un nou obiectiv, ca sustenabilitatea să devină o valoare a stilului tău de viață.

Iulius Mall Cluj ReClothing 01

ReClothing a mai pregătit și o mulțime de alte surprize, astfel că vizitatorii pot achiziționa și tricouri personalizate cu mesaje dedicate sustenabilității și care fac parte din mini colecția marca JCI, dar și piese care au primit o nouă înfățișare prin diverse tehnici de upcycling. Totodată, va fi organizată și o tombolă specială, iar cei care doresc pot face și donații în bani către Asociația JCI Active Citizens Cluj, care va multiplica efortul de a face fapte bune. Eveniment organizat de JCI Cluj și Iulius Mall Cluj.

Ajută-ne să ajutăm! Hai la târgul ReClothing din Iulius Mall Cluj, iar cumpărăturile tale se vor transforma în bucurii pentru cei aflați în nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.