Finalul verii aduce acțiuni distractive, educative și stimulative pentru cei mici în Iulius Parc și mult suspans pentru iubitorii de aventuri. Actorii de la MiniREACTOR au pregătit o nouă piesă de teatru din care copiii vor învăța ce înseamnă presiunea, la ce conduce nesiguranța și cât de importantă este încrederea de sine, iar la Movie Nights fanii Star Wars se pot delecta cu ultimul film al seriei. Ia-ți persoanele dragi și vino să creezi amintiri iconice!

Vineri, Iulius Parc va fi cuprins de acțiune, pentru că pe marele ecran destinat Movie Nights va rula pelicula „Star Wars – The Rise of Skywalker”. Astfel, de la ora 21:00, fanii pot să urmărească cum se încheie aventura familiei Skywalker și să pătrundă încă o dată în linia narativă a epopeei spațiale ce a devenit un etalon SF în cultura populară mondială.

Pentru că serile devin mai răcoroase, păturica este un must, iar de restul ne ocupăm noi întrucât atmosfera este asigurată de Cognizant Softvision Romania, în parteneriat cu ATP Group, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.