O femeie din Cluj-Napoca a fost condamnată la 1 ani, 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare după ce a scos 177.000 de lei de pe cardul soacrei și a falsificat chitanțe de la bancomat, scrie Clujust.ro.

La anchetă, soacra a spus că nu o bănuiește pe noră, iar la proces a spus că nu dorește ca aceasta să meargă la închisoare, însă își vrea banii înapoi.

Femeia a fost acuzată de trei infracțiuni: efectuare de operațiuni financiar în mod fraudulos în formă continuată, acces ilegal la sistem informatic în formă continuară și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Femeia era rugată de către soacră să-i scoată bani de la bancomat, însă aceasta scotea mai mulți bani decât au convenit, falsificând apoi chitanțele. A fost dată de gol de testul poligraf.

”În urma testării inculpatei cu aparatul poligraf, s-a constatat că răspunsurile acesteia la întrebările esențiale cauzei (dacă a folosit cardul bancar al soacrei fără acordul acesteia, dacă a retras bani folosind acel card fără a-i spune soacrei și dacă știe cine a sustras fraudulos bani fără drept), au produs unele modificări psihofiziologice, care ar putea fi asociate comportamentului simulat”, scrie Clujust.ro.

A fost prinsă atunci când procurorii au analizat camerele video, folosind cardul soacrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.