Un pasionat al muntelui a capturat cu succes peisaje montane uimitoare de la sute de kilometri distanță, în județul Cluj. În luna decembrie, un iubitor al înălțimilor a împărtășit pe pagina de Facebook „Aventura în România” fotografii impresionante realizate de pe Muntele Mare, situat în zona județului Cluj.

Condițiile meteorologice excelente i-au permis să surprindă în cadre chiar și Munții Făgăraș, aflați la o distanță de peste 380 de kilometri. O analiză pe Google Maps relevă că distanța de la Muntele Mare până la punctul Arpașu Mare din Munții Făgăraș este de aproximativ 250 km cu mașina. În schimb, până în centrul Munților Făgăraș, Google Maps indică o distanță de peste 380 km.

„Ador iarna pentru că oferă o vizibilitate remarcabilă până la distanțe foarte mari. Această fotografie a fost realizată sâmbătă de pe Muntele Mare din Cluj. În imagine, putem recunoaște o parte familiară din Munții Făgăraș. Ce părere aveți? Reiterez, fotografia este făcută din Cluj”, a menționat el în postarea recentă.

Ulterior, pe pagina „Aventura în România” au fost împărtășite și alte imagini fabuloase cu peisaje montane. De data aceasta, pasionatul de munte a reușit să surprindă Parângul și Retezatul, tot de pe Muntele Mare, dar într-o zonă mai apropiată de Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.