O seară de film alături de prieteni și oameni dragi, cumpărături pentru începutul de școală al celui mic sau pentru cea mai frumoasă zi din viața de cuplu, pe toate le poți face, în acest weekend, la Iulius Mall Cluj. Astfel, pe ecranul din Iulius Parc va rula „Woodstock”, la „Wedding Days” vei găsi cele mai bune oferte pentru nunta de vis, iar pop-up store-ul BABY BOOM și brandurile din Iulius Mall te ajută să-l pregătești pe cel mic pentru momentul când va suna primul clopoțel.

Tu ce faci vineri seară? Movie Nights îți propune să trăiești magia „Woodstock”, urmârind filmul documentar despre festivalul de muzică ce a definit o generație și despre care încă se vorbește după mai bine de 50 de ani. Proiecția care reia povestea celor trei zile ce aveau să schimbe modul în care o întreagă generație avea să abordeze muzica, artele, dar și politica și drepturile sociale începe de la ora 20.30. Intrarea este liberă și așa cum te-am obișnuit, detalii despre eveniment vei găsi pe pagina de Facebook a evenimentului. Parteneri sunt: CEMACON, Wonderland Cluj Resort și Soft Vision.

Tot începând de vineri, 10 septembrie 2021, Iulius Mall Cluj marchează apropierea începerii noului an școlar și cu pop-up store-ul BABY BOOM. Astfel, până pe 12 septembrie, părinții sunt așteptați alături de cei mici cu cele mai mai cool rechizite și multe surprize. Dar pentru a fi în totalitate pregătit pentru „Back to school friends!”, fă o vizită și la celelalte branduri din Iulius Mall.

Și cum nici un moment important nu este trecut cu vederea, nici evenimentul ce sărbătorește cea mai importantă zi din viața unui cuplu nu este uitat. Așadar, tot în acest weekend, între 10 – 12 septembrie, cuplurile sunt așteptate la Iulius Mall Cluj la Wedding Days pentru a-și planifica ziua cea mare! Specialiștii au pregătit direcțiile pentru viitoarele nunți și vă vor oferi o multitudine de idei fresh, pentru o zi de poveste, indiferent că sunteți în căutarea ținutelor, a verighetelor, a decorațiunilor sau a invitațiilor. Pe toate acestea și multe altele le poți descoperi în zona magazinului H&M. Pentru mai multe evenimente și noutăți, urmăriți pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.