Vibe-ul de vară își face simțită tot mai mult prezența în Iulius Parc. Astfel, clujenii sunt așteptați să se bucure de un concert electrizant susținut de Corul Filarmonicii de Stat Transilvania, care a pregătit un „cocktail” muzical de vară, cu melodii celebre din repertoriul mai multor artiști internaționali. Seria evenimentelor va fi completată de Teatrul Puck, ce va urca pe scenă cu spectacolul inedit: ,,Călătorie în lumea poveștilor”, iar săptămâna se încheie cu două filme fascinante, pentru că începe Movie Nights.

Joi, 17 iunie 2021, începând cu ora 17.00, cei mai mici spectatori pot descoperi magia teatrului prin intermediul piesei ,,Călătorie în lumea poveștilor”, care le va oferi șansa să cunoască cele mai îndrăgite personaje: spiridușul Puck, ieduțul cel mic din ,,Capra cu trei iezi” și fata babei din ,,Fata babei și fata moșului”. Intrarea este liberă, dar însoțitorii copiilor trebuie să prezinte adeverința de vaccinare sau un test PCR/antigen negativ și să poarte mască. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Seara va continua cu muzică, pentru că, de la ora 19.30, are loc prima ediție din acest an a seriei Sing the summer, iar Corul Filarmonicii de Stat „Transilvania” îi așteaptă pe clujeni cu un cocktail muzical fresh, de vară, care conține rețeta perfectă pentru bună dispoziție. Pe scenă vor urca soliști vocali talentați, alături de dirijorul Cornel Groza, și vor susține un concert inedit. Publicul va fi încântat cu cele mai frumoase melodii din repertoriul mai multor artiști internaționali, precum: Madonna, The Beatles, Abba, The Police, Aníbal Sampayo, Claude François, Les Humphries Singers și mulți alții. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Zilele de vineri și duminică sunt dedicate filmului, iar cinefilii vor putea urmări pe ecranul gigant din Iulius Parc peilculele Ford v Ferrari șiChef.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Te așteptăm în Iulius Parc să ne bucurăm împreună de evenimente inedite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.