Două tinere prostituate au fost condamnate definitiv de Curtea de Apel Cluj la închisoare, una cu suspendare, cealaltă cu executare, pentru tâlhărie calificată, anunță Clujust.ro.

Cele două au jefuit un medic care le-a chemat acasă pentru a întreține relații sexuale. După ce acesta nu a mai vrut să plătească suma convenită, una dintre ele i-a aruncat cu soluție de curățat aragazul în față, iar apoi au plecat din apartament cu 2.000 de lei, un televizor și un telefon mobil.

Eniko K.T a fost condamnată la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioada de 60 de zile la RADP Cluj-Napoca sau Primăria Cluj-Napoca.

Rebeca G, cea care l-a orbit pe medic, a fost condamnată la o pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Medicul, B.F., trebuie să mai primească de la cele două prostituate daune morale în valoare de 2.500 de lei.

”Întrucât a refuzat să le plătească pentru serviciul prestat, între acesta și inculpata G.R. a intervenit un conflict verbal, mai întâi, care apoi s-a transformat în unul fizic, în sensul că inculpata a aruncat cu o substanță de curățat aragazul în persoana vătămată, a tras-o de haine până a căzut din pat, fiind asistată și susținută de către inculpata K.T.E. în acest context și profitând de starea vădită de imposibilitate de a se apăra a persoanei vătămate (persoana în vârstă, imobilizată la pat), inculpatele împreună i-au sustras un televizor marca LG și un laptop, bunuri pe care fie le-au aruncat (laptopul), fie le-au valorificat (televizorul)”, se arată în sentință.

Fata care l-a atacat pe bărbat nu s-a prezentat la niciun termen de judecată, acesta fiind unul din motivele pentru care s-a aplicat pedeapsa de închisoare cu executare, precizează judecătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.