Compania daneză de outsourcing în domeniul IT Wirtek, prezentă în România din 2006, va prelua două firme de profil din Cluj-Napoca, într-o tranzacție evaluată până la 1,45 milioane de euro.

Wirtek a semnat un contract angajant pentru achiziția activelor CoreBuild SRL și Core Technology Services SRL, companii-surori fondate de Flaviu Zapca și Călin Marian.

Cele două companii furnizează servicii de outsourcing în IT, având sediile în apropierea centrului de dezvoltare Wirtek din Cluj. CoreBuild și Core Technology Services, cu peste 40 de angajați în total, au obținut afaceri agregate de aproximativ 8.8 milioane de lei (1,78 milioane euro) în 2020.

Data efectivă a achiziției a fost stabilită pentru 1 iunie 2021. Wirtek a înființat o nouă subsidiară în România, CoreBuild Software Services SRL, care va prelua activele celor două firme și va continua operațiunile acestora după 1 iunie, păstrând angajații și portofoliile de clienți. Wirtek va plăti o sumă fixă de 568.000 euro în schimbul celor două companii din Cluj, în numerar și acțiuni, la care se poate adăuga o sumă de până la 884.000 euro în mai multe tranșe, în funcție de performanțele financiare înregistrate de noua subsidiară până la 31 decembrie 2022.

Prețul final va fi cuprins între 568.000 și 1,452 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.