După două înfrângeri cu FC Botoşani (0-1) şi Jablonec (0-1), Dan Petrescu a obţinut şi un succes cu scorul său preferat: 1-0. Iar asta la capătul unui meci în care CFR a avut şi motive de a acuza arbitrajul lui Marcel Bîrsan.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Burcă (20). Şi aici, faza golului a fost, cu siguranţă, pe placul lui Petrescu. Pentru că a venit după o fază fixă, „specialitatea casei“ la formaţiile pe care le pregăteşte „Super Dan“. După o centrare a lui Petrilă de pe stânga, Burcă a câştigat fizic duelul cu Screciu şi a trimis în poartă, învingându-l pe Pigliacelli. De aici până la finalul reprizei, marile ocazii le-a avut Craiova, în două rânduri, prin Andrei Ivan. După pauză, spectacolul a mai dispărut, iar singura fază cu adevărat notabilă a fost cea în care Pigliacelli s-a opus, eroic, la lovitura de cap expediată de Cristi Manea (72).

Doar că, după cum au arătat reluările, Bîrsan ar fi trebuit să dicteze penalty pentru CFR, deoarece, înainte de a lovi mingea cu capul, fundaşul CFR-ului a fost faultat în careu de Nicuşor Bancu.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Bordeianu (Cestor ’90), Păun (Boateng ’83) – Petrila, Costache (Chipciu ’86), Deac. Antrenor: Dan Petrescu

CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Houri, Mateiu (Cîmpanu ’42), Nistor – Gustavo (Baiaram ’75), Koljic (Markovic ’54), Ivan (Vînă ’75). Antrenor: Laurenţiu Regehcampf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.