Consiliul Județean Cluj a finanțat dotarea cu noi echipamente medicale a Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca. Echipamentele achiziționate urmează a fi utilizate în Secția Anestezie și Terapie Intensivă, Compartimentul Primiri Urgențe, Blocul Operator și în Secția Ortopedie.

„Aparatura de ultimă generație este extrem de importantă pentru asigurarea unui act medical de înaltă calitate și salvarea a numeroase vieți. Investițiile noastre în dotarea și modernizarea spitalelor clujene vor continua”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit reprezentanților CJ Cluj, cu ajutorul sume de 175.739 au fost achiziționate un aparat pentru autotransfuzie, un aspirator mobil de secreții bronșice, două seturi de container de sterilizare, unul pentru chirurgie și unul pentru ortopedie.

„Valoarea echipamentelor este de 175.739 de lei. Banii special alocați în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru a cumpăra un aparat pentru autotransfuzie, un aspirator mobil de secreții bronșice, un set container de sterilizare pentru chirurgie și unul pentru ortopedie”, a transmis printr-un comunicat Consiliul Județean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.