Luni, 3 octombrie, a început etapa de vot din cadrul procesului Bugetare participativă, ediția a IV-a în municipiul Cluj, relatează Monitorul de Cluj.

Toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj și au împlinit vârsta de 18 ani, își pot exprima votul pentru proiectele preferate, declarate eligibile de către Comisia tehnică de analiză din cadrul Primăriei. Au fost declarate eligibile 13 proiecte dintre cele 87 proiecte depuse.

Printre proiectele eligibile se numără trotuar pe Aleea Negoiu – Mănăștur, garduri verzi de protecție în parcuri, un ceas solar, un parc pentru câini, amenajarea terenului de sport la Colegiul Tehnic Transporturi, digitalizarea Serviciului Administrare Cimitire, lărgire trotuar în zona sensului giratoriu Calea Turzii – Bună Ziua, stație de biciclete în Iris, înlocuire panouri și inele de baschet și micro-păduri urbane.

Etapa unică de vot se va desfășura exclusiv online, în perioada 3 octombrie – 6 noiembrie.

Votul are loc într-o singură etapă, iar fiecare cetățean înscris în portalul bugetării participative poate alege câte un proiect din fiecare domeniu.

La finalul etapei de vot vor fi selectate un număr de 5 proiecte, clasate în funcție de numărul de voturi, indiferent de categoria din care fac parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.