A început numărătoarea inversă a zilelor rămase până la Crăciun, iar vestea bună este că Iulius Mall Cluj are un nou program de funcționare și este deschis în intervalul orar 10.00 – 22.00. Astfel, dacă ți-ai făcut lista și ai pornit deja în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, ai mai mult timp să te bucuri de shopping și poți fi surprins chiar tu cu un cadou. Iulius Mall Cluj ți-a pregătit premii în valoare totală de 50.000 de euro și un video care să te inspire în misiunea de Moș!

Crăciunul nu este doar o sărbătoare încărcată de semnificație, ci și un moment perfect pentru a le face apropiaților cele mai frumoase cadouri. Dacă ai început pregătirile în această direcție, trebuie să știi că în contextul noilor măsuri transmise de autorități, de astăzi, 9 decembrie, programul de funcționare al Iulius Mall Cluj este de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Fii mereu la curent cu toate noutățile, urmărind pagina de Facebook Iulius Mall Cluj!

Însă, la Iulius Mall Cluj și ajutoarele lui Moș Crăciun sunt răsplătite, iar până pe 23 decembrie ai șansa să câștigi premii pe loc, precum: vouchere de cumpărături cu valoare cuprinsă între 50 și 300 lei sau ursuleți de pluș. Trebuie doar să faci două achiziții de minimum 200 lei fiecare, de la două magazine diferite, iar mai apoi să te prezinți în aceeași zi, la Centrul de Premiere din Atrium. Vodafone și Coca-Cola sunt printre ajutoarele de nădejde, care aduc magia sărbătorilor de iarnă.

Cumpărăturile sunt însă și mai plăcute în cadrul de poveste instalat la Iulius Mall Cluj, unde încă din Curtea de Onoare ești întâmpinat de bradul ce are la baza o locomotivă de metrou, condusă de Moş Martin și care „oprește” în stațiile: „Spiridușul împiedicat”, „Omul de Zăpadă”, „Colindătorilor”, „Cozonacul Bunicii”, „Călător spre Sărbători”, „Voiaj în inima clujenilor” şi „Magistrala Crăciunului”.

Caută cadourile perfecte în Iulius Mall Cluj și bucură-te de magia Crăciunului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.