Atacat de Ludovic Orban, care l-a acuzat că nu este în măsură „să dea lecţii politice despre managementul partidului”, Emil Boc face un „apel public” către liderul PNL „să pună capăt politicii de distrugere” a partidului. Primarul Clujului spune că PNL este pe punctul de a ajunge la un nivel de la care va fi greu de recuperat și de câștigat alegerile din 2024.

„Fac apel public la domnul Orban să pună capăt politicii de distrugere a PNL prin noi înșine. În fiecare zi pierdem puncte politice și suntem pe cale să ajungem la un nivel de la care va fi greu pentru oricine va câștiga conducerea partidului să recupereze și să câștige alegerile din 2021”, a declarat Emil Boc, luni seară, la Digi 24.

El a susținut că niciodată nivelul dezbaterilor și al atacurilor în PNL nu a coborât la nivelul de astăzi.

„Nici eu, nici domnul Blaga nu ne-am fi permis să punem partidul pe plan secundar. Ce se întâmplă azi în PNL este departe de orice competiție loială și corectă între colegi. Domnul Orban să înțeleagă că fiecare rafală de atacuri este la adresa fundamentelor partidului și a membrilor PNL, care își pun mâinile în cap. (…) Fac un apel în ceasul al 12-lea să ne concentrăm pe proiecte, si nu pe atacuri și pe jigniri”, a adăugat Emil Boc, susținător al premierului Florin Cîțu în competiția pentru șefia PNL.

Boc a susținut, din nou, că el nu va candida la nicio funcție în partid, la congresul din septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.