Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, a avut un mesaj pentru cotestatari la finalul meciului. Erik Lincar a reușit prima promovare din cariera de antrenor. În discursul antrenorului s-au strecurat mai multe polițe plătite contestatarilor.

„Am avut vreo trei șanse să promovez în Liga 1, acum a fost cu succes. Dar nu totul se rezumă numai la mine. Am un mesaj și pentru cei din Cluj care ne-au numit blatiști, mercenari de-a lungul sezonului. Băieții au suferit mult și nu cred că meritau duși în zona aia, că nu și-au apărat corect șansele. Asta mă deranjează, acele persoane să vină să-și ceară scuze!

Nu am zis neapărat de suporteri. Clujul e mare. După meciul cu Hermannstadt, au fost situații care m-au deranjat. Cât sunt antrenor nu pot să cred că un jucător mă va vinde, va face blat meciul.

Am realizat un lucru mare. De azi, ne gândim la Liga 1, începem altă muncă, e perioada scurtă, o lună și ceva. Va trebuie să ne organizăm foarte bine. Liga 1 e puternică, va trebuie să facem multe investiții. Îmi doresc să rămână o parte din jucători”, a spus Lincar, după promovarea în Liga 1.

Întrebat despre retrogradarea lui Dinamo, Erik Lincar a spus: „Îmi pare rău de Dinamo, sună ciudat de la un fost adversar, dar așa e. Trebuie să reînvie ca pasărea Phoenix. Noi ne-am urmărit doar interesul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.