Modele de epocă ale unor mașini precum Porsche, Mercedes, BMW sau Dodge aparținând omului de afaceri clujean Cosmin Pavel au ars în incendiul unei hale de la Tetarom, relatează Adevărul. Pavel a fost mulţi ani, alături de un asociat, în top 300 Capital.

15 maşini de epocă, în valoare de sute de mii de euro, s-au făcut scrum în urma unui incendiu violent care a cuprins o hală din parcul industrial din Cluj-Napoca. Automobilele sunt proprietatea unui cunoscut om de afaceri din Ardeal şi au fost până de curând expuse într-un mall. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 5 ore iar acum încearcă să afle cauza care a dus la izbucnirea pârjolului.

Incendiul a pornit în jurul orei 19, iar imaginile au fost surprinse cu drona de Sergiu Răzvan. Focul a înghiţit în câteva minute o hală de aproape 1000 mp a parcului industrial Tetarom din Cluj. În interior erau mult mobilier şi rumeguş, de la o linie de producţie, un atelier auto, un depozit de materiale şi maşini de colecţie, relatează observatornews.ro

Primele informaţii arată că incendiul ar fi pornit din zona depozitului de rumeguş care, nu se ştie de ce, s-a aprins. Hala are autorizație ISU, are sprinklere, bazin cu rezervă de apă, iar marfa era asigurată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.