Biletul de Sănătate revine de luni în Cluj-Napoca. Inițiativa aceasta a autorităților locale le readuce aminte clujenilor, și de ce nu românilor, cât de importantă este mișcarea, iar dacă execută câteva genoflexiuni vor putea să primească bilet gratuit de autobuz.

De luni, 23 august, călătorii din oraș pot obține un bilet în schimbul a nu mai puțin de 20 de genoflexiuni. Automatul va fi reinstalat în stația Memorandumului Sud, iar cei care se înhamă la această ‘provocare’ ce este în beneficiul lor în cele din urmă trebuie să execute mișcările cât mai corect posibil.

Biletele vor fi valabile în rețeaua de transport public, zona metropolitană, pentru 7 zile lucrătoare. Automatul funcționează zilnic între orele 08:00 – 20:00. Biletul de Sănătate a atras atenția multora anul trecut.

Acesta este un proiect-pilot de Sport Festival și i-a îndemnat pe mii de clujeni la activitatea sportivă minimă. Începând cu luna septembrie 2020 și până în 31 decembrie au fost făcute 1 milion de genoflexiuni pentru cele peste 55.000 de bilete de autobuz emise de automat. Concret, asta este echivalentul a 1.900 de ore de sport, arată inițiatorii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.